HURTIG LEVERING - FRI FRAGT VED KØB OVER 499 - 100 DAGES RETURRET

Black friday

Black Friday 2021 hos Marcus gælder ikke KUN den sidste fredag i november. Allerede NU kan du få adgang til alle de vilde tilbud. Hvis du gerne vil gøre et kup på herretøj som: jeans, bukser, strik, skjorter, undertøj og meget mere så er Black Friday det helt rigtige tidspunkt at købe det på. Vi skruer priserne helt i bund og sætter hele webshoppen ned. Om du skal købe julegaver til de nærmeste, eller noget nyt til dig selv så er Black friday perioden det perfekte tidspunkt at gøre det på. Du kan trygt handle Black Friday tilbud hos Marcus, da vi har 100 dages returret og du med ro i sindet kan bytte julegaver efter juleaften, eller helt ind i det nye år. Black Friday er uden tvivl den største shoppedag i HELE Danmark og lige meget hvor man kigger hen, kan man finde gode tilbud.

Tilbud på herretøj til Black Friday

Vores Black Friday tilbud gør at enhver kan købe herretøj til ekstremt billige priser. Er du vokset ud af noget gammelt tøj, eller trænger du til at forny garderoben med f.eks. en ny strik, jeans eller blazer så har vi et knivskarpt tilbud til dig. Du kan f.eks. købe en dit julefrokost outfit, eller en varm vinterjakke med store rabatter.


Gør et kup på Black Friday

Handler du i vores Black Friday periode er det næsten uundgåeligt ikke at gøre et kup. Vi har nemlig sat hele webshoppen ned med minimum 20%. Det betyder at du kan shoppe løs og spare rigtig mange penge. Måske det giver dig en smule overskud i økonomien til resten af julen, eller gør så du kan købe en ekstra gave til ham du har i tankerne. Uanset hvad, er Black Friday fænomenet blevet populært bland alle danskere som altid sidder klar foran computeren den sidste fredag i november.


Black Friday Deals

På Marcus.dk finder du nogle unikke Black Friday deals som er nogle specifikke produkter hvor vi har skruet prisen helt i bund. Det betyder at du i mange tilfælde kan spare mellem 50-80%. Det kan f.eks. være underbukser, jakker, performance pants eller skjorter. Men det er vigtigt at du er hurtig på tasterne, for disse tilbud har det med at blive udsolgt meget hurtigt.


Black Friday hjælp

Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre i forbindelse med Black Friday. Du kan altid kontakte vores kundeservice på kundeservice@marcus.dk, som står klar til at hjælpe - ALLE DAGE. Husk at du kan returnere dig køb i helt op til 100 dage, efter du har modtaget din ordre. Dette giver dig rig mulighed for at købe julegaver til Black Friday, da man med ro i sindet kan returnere gaver efter juleaften d. 24/12. Derudover har vi lynhurtig levering på ALLE ordre og skulle det være småt med penge, kan du altid dele dig køb op i små bider med vores betalingsløsning: ViaBill.