HURTIG LEVERING – FRI FRAGT V/KØB OVER KR. 400 – 1.825 DAGES RETURRET – ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Succesfuld shopping

Kenn Hansen 6. Jul 2017
Det kan være en brutal omgang at vandre fra butik til butik, når der skal shoppes nyt tøj. For mange resulterer shopping ofte i, at vi ender som pakæsel. Eller man bruger en halv dag på at sidde og stirre tomt på mobilen fra skamlen udenfor et prøverum. Endnu værre bliver det, når kæresten eller din mor insisterer på at finde tøj til dig.

Bliver du også træt ved tanken om endeløse rækker af tøjstativer, tætpakkede prøverum og lange overvejelser om farve og pasform? Sådan er shopping, når det er værst, hvis du ikke har den store tålmodighed!

MEN, i dag kan unge mænd sagtens tage kontrol over mode og tendenser, ligesom tøserne altid har gjort. Det handler jo trods alt bare om at beslutte, hvad man gerne vil udstråle eller fortælle med sin påklædning.

Snup en dag uden kærestens mange ideer om, hvad der klæder dig (for dem har hun sikkert mange af) eller mors gode råd, når det kommer til hendes søns stil. Hvis shopping bliver ordentligt planlagt, så kan det blive en helt perfekt dag.
Der kan være mange definitioner på en succesfuld shopping tur. Det kommer helt an på den enkelte, MEN der er nogle punkter, som går igen. Hvis du/I fokuserer på disse inden og under turen, er I allerede godt på vej til en super dag! Her kommer de:

Læg en plan

Der er mange butikker, og det kan virke som en jungle, hvis du ikke har planlagt, hvilke butikker du vil besøge. Man bliver nemt fristet af de mange lækre salgsvinduer med nye fede styles. En effektiv planlagt rute, over de butikker du gerne vil besøge, sikrer, at du kommer omkring dem, hvor der er størst chance for, at finde det du søger. Besøg først og fremmest de butikker du kender, hvor du før har fået ordentlig betjening, hvor stemningen er afslappet og ikke mindst, hvor tøjet passer til din stil.

Der skal også være plads til at udforske nye butikker, men kun hvis der er tid til overs. Lad det ikke gå ud over tiden, du skal bruge på shopping i dine yndlingsbutikker. Hvis du vælger at besøge nye butikker, skal du være forberedt på, at du ikke kender produkterne eller den service, der bliver givet. Det betyder, at du nemt kan risikere at stå overfor højrøvede (ja, beklager sproget) eller lidt for smarte sælgere, der i virkeligheden ikke ved, hvad de snakker om.

Lav en indkøbsliste

En indkøbsliste er et MUST! Medmindre du hellere vil komme hjem med alt andet, end det du i virkeligheden tog ud efter. Vi bliver let fristet og mindet om alt det, vi ikke har, som vi bare MÅ eje. Med de mange fede styles der er i dag, ville det være underligt, hvis vi ikke gik i impuls-fælden fra tid til anden. Men med en indkøbsliste kommer du igennem de vigtigste køb, inden du kan kaste dig over impulskøbene.

Sørg for at dem du følges med på shopping OGSÅ har en indkøbsliste. Det er en fordel, at din makker er med på den samme plan som dig og også har en shopping-liste klar til dagens tur. Effektivitet gør som regel alting meget lettere, og det gælder også for shopping. Spar jer selv for en masse sniksnak og timelang ubeslutsomhed i forretninger, der ikke har været besøgt før!

Det perfekte tøj til shopping

Afslappet tøj er perfekt, når du skal på shopping. Det skal være noget, du nemt og hurtigt kan få af og på, men som du stadigvæk føler dig lækker i. Sko, der skal snøres, hver gang de skal af og på, favoritskjorten, der skal knappes, hver gang prøverummet forlades og de stramme jeans er alle med til at gøre dit outfit besværligt i forbindelse med shopping. Gør dig selv en tjeneste og gem det outfit til en anden dag! Du vil hurtig opdage, at det tager alt for lang tid. Det ender med, at du springer over, hvor gærdet er lavest og får købt tøj uden at prøve det først. Det betyder, at du skal tilbage og bytte tøjet igen, hvis du får købt noget, der ikke passer.

Husk pauser!

Der skal samles energi til shopping så husk at planlægge frokostpausen. En ordentlig omgang frokost vil gøre underværker midt på dagen. Husk at planlægge på forhånd hvor og hvornår pausen skal afholdes. Her er også en oplagt mulighed for at gøre status på de indkøb, 1. halvleg har resulteret i. Så find jeres yndlingssted, tag en slapper og få fyldt depoterne op, så I er klar til at give den gas i 2. halvleg.