HURTIG LEVERING –– FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE –– 365 DAGES RETURRET –– ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Accessories til vinter

Kenn Hansen 28. Sep 2017

Moderigtige accessories til vinterkulden

Der er ingen grund til ikke at gardere sig mod kulden, når man bevæger sig udenfor. I dag findes der nemlig masser af moderigtige accessories, der hjælper dig med at holde varmen, samtidig med at de understreger din personlige stil.

Handsker

Temperaturen skal ikke falde meget, før det begynder at blive ubehageligt at bevæge sig udenfor uden handsker. Der er i dag mange muligheder for at holde hænderne varme i alt slags vejr. Læderhandsker er en ægte klassiker, som har eksisteret i mange hundrede år, og det er der god grund til. Handsken signalerer stil og vil altid komplementere dit outfit.

I dag er trenden en tætsiddende handske med enkelte detaljer i form af lynlås, knap eller synlige syninger. Der findes også mange fede handsker, som ikke er i skind, men er lige så lækre i deres udtryk, stil og materialer. Luffer er også et godt bud, når hænderne skal holdes varme. Har du tendens til at få meget kolde hænder, så er det en god idé at have et par luffer til at ligge til de ekstra kolde dage, da disse holder bedre på varmen.

Halstørklæde

Hvornår skal man bruge et halstørklæde? Well, det skal du sådan set, så snart du selv syntes, det er nødvendigt. Det er ikke spor sjovt at blive nedlagt af en halsbetændelse i det tidlige efterår eller sene forår. Halstørklædet kan sagtens bruges sammen med overgangsjakken, vinterjakken eller sågar sammen med en blazer eller jakkesættet. Du bør dog, som udgangspunkt holde brugen af halstørklæde til udendørsaktiviteterne, da det kan se en smule fjollet ud indenfor...

Halskørklædet er nok et af de vigtigste accessories i vintergarderoben. Det rigtige halstørklæde komplimenterer dit outfit på en cool og underspillet måde. Derfor kan det være en god idé at have mere end et halstørklæde i garderoben, så du altid har et par stykker at vælge imellem. Hvis du ikke lige føler for, at skulle ud og investere i 3-4 forskellige slags, så vælg et halstørklæde med et simpelt udtryk, som vil kunne matche i flest mulige sammenhænge.

Hue

Undgå at fryse ørerne med en dejlig varm hue. Hvilken type der passer bedst til din stil, er meget individuelt. De fleste vælger at gå med det sikre valg. Den helt enkle; klassisk sort, grå eller blå hue, der ikke vækker for meget opsigt og passer til alle slags outfits. Ligesom med caps gælder det også for huer, at man her har mulighed for at lade sin personlighed skinne igennem. Ved hjælp af farver og former, der skiller sig lidt ud fra mængden.