HURTIG LEVERING –– FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE –– 365 DAGES RETURRET –– ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Mød vores designere

Kenn Hansen 28. Sep 2019
Produkterne markedsføres og sælges under en række brands som Pre End, Mundo, Gnious, Marcus, Vito, Guys & Soul. Alle sælges i Danmark og flere af dem sælges også i lande som bl.a. Norge, England, Grækenland og Tyskland.

Husets designere har hver ansvaret for specifikke mærker, og arbejder ud fra bl.a. inspirationsture til bl.a. London, Hamborg og Barcelona, samt diverse trendspotting på online- og sociale medier. Afdelingen forbereder typisk kollektioner et helt år i forvejen, og producerer 3-4 spændende kollektioner om året.

Alle vores designs bliver tegnet og produceret i samarbejde med indehaver og CEO Preben Clemens, som godkender alle varer, farver og kollektioner. Arbejdsprocesserne kan være lange, og som regel kræver de adskillige justeringer af det enkelte design, før vi står med det helt rigtige produkt. Efterfølgende bliver alle styles produceret hos nøje udvalgte leverandører i Bangladesh, Kina, Pakistan og Tyrkiet.

Tøjindustrien er af flere årsager kendt for at være en af de store miljøbelastende brancher, hvilket et langt stykke af vejen også desværre er korrekt. Tøjproduktion udleder generelt store mængder CO2, kemi og har et enormt vandforbrug. Hos Marcus Gruppen har vi derfor stor fokus på netop denne problematik, og vi arbejder konstant hen imod at producere mere og mere miljøvenligt bæredygtigt.

Som det første skridt i denne retning er Marcus Gruppen blevet medlem af BCI – "Better Cotton Initiative". BCI er en organisation som er opstået ud fra et initiativ om at gøre den globale bomuldsproduktion mere miljøvenlig.

I løbet af efteråret 2019 vil de første BCI (Better Cutton Initiative) styles lande i Marcus butikkerne, hvor man vil kunne købe jeans, t-shirts og strik mv, som er produceret efter BCI konceptet og er derfor fremstillet i en langt mere miljøvenlig produktion.