HURTIG LEVERING – FRI FRAGT V/KØB OVER KR. 400 – 1.825 DAGES RETURRET – ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Accessories til mænd

Kenn Hansen 23. Aug 2016

Effektiv shopping til mindste detalje

Når du gerne vil friske dit look op, og ikke vil gå på kompromis med personlig stil eller de nyeste trends, så er gode råd dyre – eller er de?

Få mest mulig effekt ud af din shopping ved at finde de små detaljer, der kan være med til at understrege dit look og din personlige stil. Der findes i dag et stort udvalg af accessories til mænd, der gør netop det.

Pift din garderobe op med accessories og giv din stil nyt liv i stedet for at investere i nye styles. Fokuser på de små detaljer, som kan være med til give dig den stil, du sigter efter. Der er meget at vælge imellem, og du kan både ændre og opdatere dit look.

Et par farverige strømper fra Gnious eller en cap fra Upfront kan give et ellers anonymt sæt lidt mere kant og ironi. Skal din stil være helt unik, så se vores store udvalg af caps fra WOW, der har noget for enhver smag, og giver dig mulighed for at finde netop det design, der matcher dit look. Accessories til mænd hjælper både med at sætte fokus på din personlige stil samt få præcis den effekt, som dit sæt mangler. Bælter i ægte læder giver dit sæt et mere eksklusivt og markant forbedret udtryk. Ligesom et par fede solbriller kan give dig et både sommerligt og cool look. Hos Marcus har vi solbriller fra flere forskellige brands fx CBA optik eller Stone, du finder udvalget i din lokale Marcus butik. Mulighederne er mange, og udvalget er stort.

Accessories for det rigtige udtryk

Når du vælger blandt Marcus' udvalg af accessories til mænd, er du sikker på at være med på moden og få de fedeste brands. For at finde de helt rigtige accessories og bruge dem korrekt, er det vigtigt, at du tænker over, hvad du ønsker at signalere. Marcus har det du mangler, når det kedelige tøj skal piftes op og gøres mere festligt. Hvis du skal være lidt mere up to date med den nyeste mode og de seneste trends, så kommer du langt hos Marcus.

Uanset hvad målet er, kan du finde accessories, der hjælper dig til at nå det. Sørg for at vælge dem, der passer bedst til dig og din stil. Klassiske farver og materialer kan være med til at fremhæve en eksklusiv, sofistikeret og klassisk stil, til fx familiefesten eller jobsamtalen. Her kan et lækkert håndlavet bælte fra det danske firma Boswick, en diskret læderpung eller måske sågar et slips være med til at hæve dit sæt og give dig et stilfuldt og tjekket look. Hos Marcus finder du bl.a. slips fra vores eget mærke Gnious.