HURTIG LEVERING –– FRI FRAGT V/KØB OVER KR. 400 –– 365 DAGES RETURRET –– ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK
  • Allerede nu kan du få inspiration til nye suits, skjorter, strik til årets julefrokoster, og nytår.

    Besøg vores butikker rundt omkring i landet eller se de nye styles i vores julekatalog online.

    Her findes også masser af gaveideer fra 100,- og op efter
    – perfekt til at komme under juletræet.

Gaveidéer

CHRISTMAS
by MARCUS
2019 KATALOG


Se vores store julekatalog her, fyldt med gode tilbud på lækre skjorter, strik, jeans, pants & suits

KLIK HER

Landsdækkende bytteservice


Marcus er landsdækkende, og det samme er vores bytteservice. Du kan bytte alle ubrugte varer i alle Marcus butikker. Varen skal blot have byttemærke, eller du kan fremvise en bon. Dit køb kan desuden refunderes ved fremvisning af bon.

Kampagnevarer

Julegaver til manden 2019


Julen nærmer sig med hastige skridt, har du fået styr på dit outfit til alle julefesterne? og til årets julegaver?


Mange mænd kan være kompliceret når det handler om julegaver, dette har vi forsøgt at gøre nemmere med det årlige julekatalog fra Marcus. Find forslag til julegaver i Marcus Julekatalog hvor vi har samlet en række lækre styles der passer til flere prisklasser. Bløde julegaver behøver ikke at være kedelige, "altså slet ikke hvis du spørger Marcus" …. Hvad med en lækker strik cardigan med lynlås der passer til lidt af hvert eller en funky blomstret skjorte som julegave til sønnen, manden eller kæresten!

Måske kan du finde dine egne julegaveønsker her på siden. Kig lige klædeskabet igennem derhjemme, måske trænger du selv til af få skiftet den gamle blazer ud med en nyere og mere moderne udgave. Nye skjorter og t-shirts er altid en sikker vinder, og uundværlig i hverdagen. Måske ikke lige umiddelbart noget man havde tænkt på som julegaveide til at starte med! Find udvalget her på siden eller i vores nye julekatalog.

Julearrangementer


Julens højtider betyder også julefrokoster og julemiddage med familie, kollegaer og venner. Trænger du til at få udskriftet jakkesættet til juleaften eller årets sidste fest nytårsaften, så grib muligheden nu. Marcus har lige nu en rigtig skarp pris på et komplet jakkesæt med tilhørende habitvest, til manden der ønsker at være stilfuld til julens sammenkomster.

Ønsker du at være mindre formel påklædt til årets julearrangementer anbefaler Marcus en lækker strik stylet med en mønstret skjorte indenunder. Et afslappet outfit som også fungerer godt til juleaften sammen med familien og dem som du holder af. De sidste par år har de sjove julesweatere blevet utrolige populære. Vælg at brug din julestrik hele december måned, og bring julehyggen og humøret ind i hverdagen på arbejdet eller til en firmajulefrokost.


Marcus service


Savner du gode råd til nyt tøj til årets julefrokoster og fester har Marcus altid masser af idéer. Kig forbi din lokale Marcus afdeling og få råd og vejledning af vores dygtige personale som altid står parat til at hjælpe dig. Få guide i de nyste trends og farver til årets juletøj, og benyt dig butikkernes gode bytteservice. Marcus giver altid landsdækkende bytteservice 365 dage om året. Meld dig også ind i ClubMarcus og få 5% bonus hver gang du shopper.