HURTIG LEVERING - FRI FRAGT VED KØB OVER 499 - 100 DAGES RETURRET - INDLEVERING I BUTIK

JEANS

Jeans er et "must-have" i hver en basis garderobe, og som kan opfriske et hvert sæt tøj, i hverdagen eller til festlige lejligheder.
Marcus har udvalgt sine jeans ud fra egne brands og mærker, som passer til hver en person. Vores sortiment af cowboybukser til mænd er produceret af højkvalitets denim med stretch.
Find dine slim fit jeans, regular fit, ripped jeans, casual denimbukser med stræk eller super stretch jeans hos Marcus.
Match dine jeans med alt feks. ripped jeans med sneakers og hættetrøjer for det cool udtryk, eller læderjakke og læderstøvler hvis du foretrækker en rock stil med et rustik look.
Er du i tvivl om hvilken jeans der passer til dig og din type ? så kig forbi Marcus butikkerne og få råd og vejledning til valg af dine jeans.

PERFORMANCE FIT JEANS


Modellen er til dig der ønsker et par fleksible jeans der giver ubegrænset bevægelsesfrihed og et meget tætsiddende fit.
Vores performance fit jeans er designet med en gennemtænkt sammensætning af stræk og bomuld som giver et yderst tæt fit – dog uden at gå på kompromis med bevægelighed og komfort.

SLIM FIT JEANS


Modellen er til dig der ønsker et tætsiddende fit, som fremhæver dine ben og giver et figursyet look.
Vores Slim fit produkter sidder tæt hele vejen ned, uden at de føles stramme, da de er designet med stræk-materiale. Produkterne har en lav talje og kvalitetssammensætningen gør at de er behagelige at have på hele dagen.

REGULAR FIT JEANS


Modellen er til dig der ønsker et komfortabelt fit, som giver en god bevægelsesfrihed.
Vores regular fit produkter er kendetegnet ved at have en mellemhøj livvidde og at vidden på benene er ens hele vejen ned, hvilket gør at de ikke sidder tæt.

COMFORT FIT JEANS


Modellen er til dig der ønsker et løst fit, som giver et flot og mageligt look.
Vores comfort fit produkter er designet til at der skal være god plads til din læg og lår. De har en mellemhøj talje og kan bæres i alle slags situationer.