CLUB BETINGELSER

ClubMarcus
Nærværende betingelser gælder mellem dig og Marcus Gruppen A/S for dit medlemskab af ClubMarcus.

Generelt
Hvor ikke andet fremgår af nærværende ClubMarcus-betingelser, gælder samtidig Marcus Gruppen A/S' sædvanlige

Bemærk, at du skal være fyldt 13 år og være bosiddende i Danmark, for at du kan blive medlem i ClubMarcus.

E-mails og SMS notifikationer
Når du bliver tilmelder dig ClubMarcus, vil du automatisk få nyhedsbreve og SMS'er med kampagnebudskaber. Du kan til hver en tid framelde dig disse notifikationer ved at kontakte kundeservice@marcus.dk.

Medlemsskabet er personligt, og kan ikke overdrages hverken helt eller delvist til andre.

Som ClubMarcus medlem har vi altid fokus på dig som kunde, og laver løbende tiltag der gør det attraktivt at være medlem. Du har mulighed for at tilmelde og afmelde dig vores e-mail- og SMS-service, så du får besked direkte når der sker noget spændende for dig som Club-medlem, i form af kampagne-starter, open by night og du modtager f.eks. løbende invitationer til V.I.P. events i din lokale Marcus butik, hvor du får tilgang til alle vores mange gode tilbud før alle andre. Du optjener samtidig 5% i bonus af ALLE køb* i vores fysiske Marcus butikker samt på vores webshop på marcus.dk (*gælder ikke ved køb af gavekort)

Masser af fordele
Det er 100% gratis at blive og være medlem af ClubMarcus, men du får bl.a…

• 5% i bonus på alle dine køb, i vores fysiske butikker*
• 5% i bonus på alle dine køb, i vores webshop på marcus.dk*
• Invitationer til før-udsalg og kampagnestarter i din lokale Marcus butik
• Orientering om events som open by night og lign. i din lokale Marcus butik
• Via ClubMarcus login, har du komplet oversigt over dine køb, hvilke varer du har købt hvor, hvornår og til hvilken pris

Vi opdaterer løbende ClubMarcus med nye fordele, komplet oversigt kan ses her.

*) Optjent bonus kan bruges løbende i vores butikker, dog er bonus for et pågældende køb først tilgængeligt efter 24 timer, du kan til enhver tid også vælge at få din optjente bonus udbetalt i en af vores fysiske Marcus butikker. Bonus optjent ved køb af varer, som returneres, vil blive fratrukket igen. Bonus forældes efter 24 måneder. Bonus ældre end 24 måneder vil gå tabt. Der optjenes ikke bonus ved køb af gavekort.

Vær særligt opmærksom på, at hvis din ClubMarcus-konto er inaktiv i mere end 2 år, vil den blive slettet og opsparet bonus eller andre fordele vil være gået tabt.

Dine personoplysninger
Den dataansvarlige er Marcus Gruppen A/S, Erhvervsparken 4, Ø. Bjerregrav, 8900 Randers C.

Vi har brug for nogle få nødvendige oplysninger, for at kunne yde den service og fordele som ClubMarcus giver, såsom garantier, bonusberegning, info om relevante events mv. det betyder at vi indsamler og opbevarer følgende data om vores Club-medlemmer:
- Navn og efternavn
- E-mail adresse
- Mobilnummer
- Post adresse
- Fødselsdato
- Købshistorik
- Tøjstørrelse

Oplysningerne bliver indsamlet via de informationer som du selv oplyser i forbindelse med oprettelse af medlemskab, samt den data vi får gennem marcus.dk webshop, når et du som Club-medlem bestiller varer, og når et medlem handler i en af vores fysiske butikker, og købet bliver registreret som et club-køb på din club-konto.

Du har til enhver tid ret til at få slettet dine data, hvis du ønsker, dette kan ske ved henvendelse til vores kundeservice på kundeservice@marcus.dk
Sletter vi dine data, vil dit club-medlemskab blive ophævet og bonus opsparet i perioden op til, vil være tabt.

Dine data vil aldrig blive solgt videre, og bliver automatisk slettet efter 2 års inaktivitet på din club-konto. Ved sletning vil dit club-medlemskab blive ophævet og bonus opsparet i perioden op til, vil være tabt.

Oplysningerne kan videregives til en eller flere af butikkerne i Marcus Gruppen A/S (med egne CVR-numre) til brug for opfyldelsen af aftalen med dig.

Vi opbevarer dog fortsat dine personoplysninger, hvis loven kræver det, eller hvis der foreligger uafklarede tvister.

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet, men vi anbefaler at du retter henvendelse til os på kundeservice@marcus.dk først.