HURTIG LEVERING – FRI FRAGT V/KØB OVER KR. 400 – 1.825 DAGES RETURRET – ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Find den perfekte julegave til ham

Kenn Hansen 14. Nov 2017
Lige så langt tilbage vi kan huske, har gaverne været en fast del af julens traditioner. Begyndende med få simple og ofte hjemmelavede gaver til i dag at være en af årets største forbrugsfester. I dag har man i mange familier udvidet traditionen omkring gaver til ikke blot at gælde for juleaften, men spredt den ud over hele december måned. Enten i form af pakkekalender eller adventsgaver.

Pakkekalender til ham

Pakkekalenderen er en tradition, med små gaver hver dag frem til juleaften. Små hyggelige overraskelser, der korter ventetiden ned, når der er lidt at glæde sig til hver dag. En tradition, der formentligt er begyndt hos familiens yngste, for hvem ventetiden frem til juleaften kan virke uendelig lang. Idéen med en pakkekalender er dog i dag ligeså aktuel for resten af familien, og alle kan være med, når det gælder modtagelse af kalendergaver.

De perfekte gaver til en pakkekalender er små hyggelige ting. Gaver til pakkekalenderen til manden eller sønnike finder du hos Marcus. Vi anbefaler strømper eller tights, som man aldrig kan få for mange af, og som kan købes til en fornuftig pris. Skal gaven til en eller flere af dagene skille sig lidt ud fra mængden, så kan du med fordel finde inspiration i vores anbefalinger til adventsgaver.

Tights

Adventsgaver til ham

Adventsgaver giver man som navnet antyder på 1., 2., 3. og 4. søndag i advent. Det giver en mere overskuelig mængde af gaver, der skal indkøbes, og det giver også mulighed for at give nogle lidt større gaver end i pakkekalenderen. Du kan altså være lidt mere kreativ med adventsgaverne. Vi anbefaler en lækker t-shirt eller sweatshirt. I den kolde tid kan vinterens aktuelle accessories også være et hit, et nyt lækkert bælte eller måske en sammenpakning med både hue og halstørklæde. Et andet godt bud på adventsgaver er nyt tilbehør til jakkesættet som en butterfly, en skjorte i friske farver eller noget helt tredie.

skjorter og t-shirts

Julegaven til ham

Hvilken julegave der er den helt rigtige, afhænger både af dit budget og hvem du skal give gaven til. Især alderen på modtageren og dennes personlige stil er en god indikator af, hvad du skal gå efter. Du må aldrig gå på kompromis med hans eksisterende præferencer, når du skal ud og købe julegaven. Hvis han er til slim fit skjorter, så hjælper det ikke, at du har fundet det fedeste sæt i loose fit. Han vil sandsynligvis aldrig få det brugt, eller ender med at bytte det. Du går til gengæld næsten aldrig galt i byen med en lækker sweatshirt eller strik, der passer perfekt til årstiden, og man derfor altid kan bruge en ekstra af. Det samme gælder for skjorter og t-shirts.

Et andet godt bud på den perfekte julegave er en ny vinterjakke eller jeans. Skal du skeje ud, og virkelig give den gas på gave-fronten, så vil en blazer eller ligefrem et jakkesæt vække begejstring. Især hos unge mænd, der måske endnu ikke har et sådant i skabet, eller er vokset ud af det de havde. Ikke blot fordi et nyt jakkesæt er en super lækker gave at få, men også fordi nytårsaften er lige om hjørnet, og med et nyt jakkesæt er festtøjet med garanti på plads til årets helt store fest.