HURTIG LEVERING –– FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE –– 365 DAGES RETURRET –– ALTID GRATIS AFHENTNING / BYT I BUTIK

Find de rette jeans

Kenn Hansen 22. Nov 2016
Kropstype og personlig stil er begge vigtige faktorer, når der skal købes nye jeans. Det kan være svært at finde lige de jeans, der passer bedst til netop din kropstype. Marcus´ sortiment af jeans består typisk af følgende seks modeller: Skinny, Slim, Regular, Relaxed, Loose og Tapered. Men er du "skinny" eller "loose", og hvilken type jeans er de rigtige til dig? Det kan være svært at gennemskue, men Marcus hjælper dig til at finde de jeans, der matcher din figur.

Hjælp til det perfekte fit

Heldigvis har modeverdenen hjulpet os på vej, ved at dele mandekroppen op i forskellige typer inddelt efter kropsform. Det gør det meget nemmere for dig, at finde frem til de helt rigtige jeans.
Når det handler om mandekroppen, kan man dele den ind i fem typer som man, når man kender sin personlige kropstype, kan bruge til at finde den model jeans, der passer dertil.

Jeans der matcher din kropstype

De fem kropstyper beskrives således:

Trapez form
- bredest omkring skuldre, velproportioneret hofte
Her er der tale om den atletiske/tonede krop. Du skal gå efter jeans af typen Slim, Regular eller Relaxed. Gerne jeans med lav talje og baglommer, der får det bedste frem i din tonede kropsform.

Rektangel form
- slank
Den kan godt føles som en udfordring for de fleste mænd. Hører du til denne kategori, så skal du gå efter at skabe en illusion af mere fylde på kroppen. Derfor er Tapered og Regular med lav talje at foretrække, da disse typer giver volumen til den ellers slanke krop, både bag til og i benene.

Omvendt trekant form
- bredest omkring skuldre og smal hofte
Regular og Relaxed fit er de jeans, som passer bedst til denne kropsform, da de vil udligne den muskuløse overkrop og give en velproportioneret helhed.

Oval form
- bredest om mave og talje
Relaxed og Loose fit gør sig bedst til dig, der matcher denne kropstype. Her er bukser med lav talje et "no go"! I stedet skal du vælge højtaljede jeans, der giver et godt fit omkring bag og lår, mens maven vil synes mindre.

Trekant form
- bredest ved talje og hofte
Regular, Relaxed og Loose fit er det bedste valg her. Disse vil fjerne fokus fra det bredeste sted på kroppen, der ellers kan føles som en hæmmesko for mænd med denne kropsform. Højtaljede jeans vil desuden skære de helt rigtige steder på maven og få den til at synes mindre.

Uanset dit udtryk og din personlige stil er der hjælp at hente. Hvis du vælger at følge disse retningslinjer, vil du helt sikkert få det bedste frem i din personlige fremtoning.

Marcus Jeans

Hos Marcus butikkerne finder du de forskellige modeller af jeans, og der er masser af lækre modeller og stilarter, så du kan gå en cool tid i møde.

Et godt jeans-råd til dig fra Marcus:
Denim Jeans har det med at udvide sig en hel størrelse i løbet af de første 10 til 20 gange, de bliver brugt. Derfor er det en rigtig god ide, at købe dine nye denim jeans et nummer mindre, end du normalt bruger.