HURTIG LEVERING - FRI FRAGT VED KØB OVER 199 - 100 DAGES RETURRET - OMBYTNING I BUTIK

Sustainable Fashion

Vi er nødt til at respektere og passe på vores planet, og vi skal nedbringe vores ressource- og kemikalieforbrug. Der er simpelthen ikke noget alternativ! Vi arbejder løbende på at optimerer vores produktion af varer i en mere miljørigtig retning, både i selve produktionen, men naturligvis også i valget af vores tekstiler, emballage mv. Vi arbejder bl.a. mere og mere med BCI (Better Cotton Initiative) certificeret metervarer. BCI er et samarbejde mellem hele forsyningskæden i bomuldsproduktionen, og de arbejder for at gøre fremstilling af bomuld og produkterne langt mere bæredygtige.
Organisationen uddanner BCI Farmers i at omdanne deres landbrug til grønnere drift gennem bl.a. vandbesparelser, plejning af jorden og reducering af kemikalier. Målet er at have uddannet 5 millioner BCI Farmers og stå for +30 % af den globale bomuldsproduktion i 2020.

Dertil arbejder vi mere og mere med re-cycled metervarer, altså hvor man så vidt muligt erstatter de traditionelle kunstfibre med fibre lavet af bl.a. genbrugsplast og det resterende med naturfibre, i BCI bomuld, bambus og uld mv.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >